Minnesota Wildin eilinen päätös kaupata seuraa vuodesta 2012 asti edustanut suomalaishyökkääjä Mikael Granlund Nashville Predatorsiin on aiheuttanut Wild-faneissa monenlaisia reaktioita.

Pitkään vailla todellista menestystä ollut kiekkohullu kaupunki ehti kiintyä suomalaishyökkääjään, jonka siirto oli shokki monille faneista.

– Wild ei muuttunut yhtään paremmaksi. Paul Fenton (seuran GM), annoit pois parhaan pelintekijän, joka joukkueessamme on koskaan ollut, kuului yksi Twitter-kommenteista.

– Olen niin surun murtama ja pettynyt päätökseen kaupata Gran. Hän on mahtava pelaaja ja niin hyvä joukkueelle ja Minnesotalle. Rehellisesti sanoen se saa minut voimaan pahoin, eräs faneista kiroaa.

– Tämä joukkue on täysi vitsi ja muuttuu vain huonommaksi. Luultavasti siirtoarvoltaan arvokkain pelaajamme Matt Dumban ohella, eikä vastineeksi tullut edes varausoikeutta. Häpeällistä. Tuntuu pahalta olla Wildin fani, yksi faneista valittelee.

Myös siirron puolesta puhujia tosin riitti fanien keskuudessa, onhan joukkueen menestys Granlundin aikana tyssännyt viimeistään pudotuspelien alkukierroksille.

– Sopii minulle. Granlund on luotettava pelaaja, mutta ei hän ole koskaan aivan täyttänyt odotuksia. Tämä on ainoa tapa rakentaa joukkuetta uudelleen, yksi faneista komppaa Wildin seurajohdon päätöstä kaupata suomalainen.

Lue lisää Granlundin siirron yksityiskohdista täältä.