NHL:n siirtorajan umpeutumiseen on vielä tunteja aikaa. Viime päivinä on jo nähty useita isoja pelaajakauppoja, mutta useampi iso nimi on yhä myymättä.

NHL Suomi -sivusto päätti listata seurat, jotka ovat todennäköisesti hankkimassa vielä viime hetken vahvistuksia.

Winnipeg Jets

Winnipeg Jets metsästää tosissaan Stanley Cup -mestaruutta. Joukkue on muuten kovassa tikissä, mutta kakkosketju on sakannut jo pidemmän aikaa. Jets on pitkään etsinyt uutta keskushyökkääjää tuomaan leveyttä ja tarjoamaan lättyä Patrik Laineen lapaan. Jos Winnipeg jää tyhjin käsin, sitä voi pitää suurena epäonnistumisena seurajohdon osalta.

Nashville Predators

Nashville Predators on samassa tilanteessa kuin Winnipeg. Seuralla on kasassa vahva pelaajarunko, jonka kärkiketjuihin pitäisi saada lisää ratkaisuvoimaa. Joukkue on ollut pääasiassa sentterin perässä, mutta myös laitahyökkääjät ovat herättäneet kiinnostusta.

San Jose Sharks

San Jose Sharks on jo tehnyt peliliikkeitä siirtorajalla, mutta lisää on todennäköisesti tulossa. Asiantuntijat pitävät joukkuetta isoimpana mestarisuosikkina Tampa Bay Lightningin jälkeen. Joukkueen ainoa heikompi osa-alue on maalivahtipeli, johon seuran pitäisi saada vahvistusta vielä, kun se on mahdollista.

Colorado Avalanche

Colorado Avalanche on eri asemassa kuin muut mainitsemamme seurat. Joukkue ei kuulu mestarisuosikkeihin, mutta on silti pudotuspeleissä mukana näillä näkymin. Seura on kaivannut pitkään kakkosketjun pelaajia, mutta GM Joe Sakic on todella hidas reagoimaan pelaajamarkkinoilla. Jos joukkue jälleen jää pudotuspelien ulkopuolelle, on peiliin katsomisen paikka.

Lue myös: Jarmo Kekäläiselle uusi kaappaus siirtomarkkinoilta – vahvisti joukkueen maalivahtiosastoa