Vancouver Canucks joutuu tulemaan ainakin seuraavan kuukauden toimeen ilman laitahyökkääjä Jake Virtasta.

22-vuotias, jo 119 taklausta itse vastustajilleen tällä kaudella jaellut yli 100-kiloinen entinen 1. kierroksen 6. varaus jäi Anaheim Ducksin Ryan Getzlafin avojääpommin alle vajaa viikko sitten pelatussa ottelussa.

Canucks tiedotti laitahyökkääjän murtaneen tilanteensa kylkiluunsa, mikä pitää uransa ennätyspisteet 12+10 tällä kaudella iskeneen miehen sivussa joukkueen kannalta elintärkeistä tulevista peleistä. Canucks jahtaa tällä hetkellä lännen viimeistä pudotuspelipaikkaa vain pisteen päässä Minnesota Wildista.

Puolustaja Chris Tanevin loukkaantumisen pituus selviää sekin tänään miehen suunnatessa lääkärin pakeille. Myös Tanev jäi samaisessa Anaheim-ottelussa Getzlafin taklauksen alle.