Florida Panthersia kipparoivan Aleksander Barkovin viimeöinen maali sai kiekkoyleisön haukkomaan henkeään laajalla skaalalla. Suomalaissentteri sivalsi 4-3-johto-osuman huimalla tavalla läpiajon päätteeksi jalkojen välistä. Edes vastustajan kintereillä roikkuminen ei pysäyttänyt.

Täysosuman arvoa nosti sen komeuden ja vastustajan täydellisen nöyryytyksen lisäksi se, että peli oli ennen maalia tasan. Kyseisen, tuhannen taalan paikan tuhlaaminen ei siis olisi ollut missään tapauksessa hyvästä.

Suomalaista intoutui kehumaan myös ex-tähtipelaaja, NHL:ssäkin aikoinaan muutamia kymmeniä otteluita pelannut kolminkertainen Suomen mestari Esa Pirnes.

– Mitä!? Hattu päästä ja syvä kumarrus. On se maaginen pelaaja! kaksinkertainen MM-pronssimitalisti hehkutti lyhyesti, mutta paljonpuhuvasti.

Esa Pirnes

@essipir12
What!? 🎩 päästä ja syvä kumarrus. On se maaginen pelaaja!

NHL

@NHL
🤢🤢🤢🤢🤢

‌Tähdittämänsä joukkueen mahdollisesti tärkein pelaaja ja kapteeni on sivaltanut tämän talven 57 kamppailussa tehot 22+35=57. Murheellisesta tehotilastosta -19 ei kannalta eikä edes pidä vetää liian suuria johtopäätöksiä.

Florida on ollut pitkälti koko talven totaalisen sekaisin joukkueena. Panthers on esimerkiksi päästänyt 193 maalia, joka on valitettavasti isoimpia määriä koko sarjassa.

Pantteripaidoilla on tällä hetkellä matkaa pudotuspeleihin 11 pinnaa. Toisaalta Floridalla on otteluita vähemmän pelattuna kuin pahimmilla kilpakumppaneilla, eli itäisen konferenssin sijojen 6-9 joukkueilla.

LUE MYÖS:

Aleksander Barkovilta käsittämätön näytös – iski tehot 3+1 ja vastasi yhdestä kauden hienoimmista maaleista!