TSN:n toimittaja Darren Dreger on varmana siitä, että New York Rangers on aktiivinen pelaajamarkkinoilla ennen helmikuun 25. päivä olevaa siirtorajaa.

Yksi varmimmista lähtijöistä on puolustajajätti Adam McQuaid, jonka 2,75 miljoonan dollarin vuosipalkan sopimus päättyy heinäkuun 1. päivä.

– Kun katson tätä Rangersin joukkuetta, niin ainakin McQuaid todennäköisesti kaupataan sieltä pois. Myös Mats Zuccarello on alkanut herättämään kiinnostusta NHL:ssä, Dreger sanoi TSN Toronto 1050 -radiokanavalla.

McQuaid on ollut Rangersin takalinjoilla todellinen fyysinen pelote. 32-vuotias kanadalainen ei ole se joukkueen kovin pistehirmu, vaan järisyttävä taklaaja, joka ei pelkää heittää hanskoja jäähän.

– Hän on merkittävä hahmo Rangers-kopissa. Tiedän, että hänestä pidetään siellä paljon. Oikeastaan en olisi edes yllättynyt, jos hänet kaupattaisiin ja sen jälkeen hän solmisi kesällä vapaana pelaajana sopimuksen Rangersin kanssa, Dreger uskoi.

McQuaidin yhtenä potentiaalisena kohteena uskotaan olevan Toronto Maple Leafs.

– Torontossa saatetaan katsoa omaa kokoonpanoa ja miettiä, että: ”McQuaid voisi tuoda loppukaudeksi apua, joka auttaisi meitä isossa kuvassa. Hän on syvyyspelaaja. Hänellä on luonnetta sekä hän on fyysinen.” En ehkä kuitenkaan sanoisi, että hän on sitä, mitä Maple Leafs tarvitsee tällä hetkellä, mutta hänellä on särmää. Siitä ei varmasti olisi haittaa, toimittaja summasi.