Viime yön NHL-kierroksen kohauttavin tilanne nähtiin Vegas Golden Knightsin ja Nashville Predatorsin välisessä ottelussa. Toisen erän lopulla oli aivan tavallinen kahakka Nashville-maalin edustalla.

Yhtäkkiä joukkueen tähtipuolustaja P.K. Subban alkoi kuitenkin heilua villisti ja ravistella kättään. Puolustaja luisteli saman tien tuomareiden luokse ja osoitti Pierre-Édouard Bellemaren suuntaan.

Bellemare oli Subbanin mukaan puraissut häntä sormesta. Videolta tilannetta on vaikea todentaa, mutta Nashville-puolustaja näytti kärsivän haukusta pidemmän jälkeen. Vaihtopenkiltäkin hän lähti esittelemään vielä hampaanjälkiä sormessaan.

Tilanteesta ei tuomittu Bellemarelle jäähyä. Subban sen sijaan sai 2+2 minuuttia rusikoituaan Ryan Reavesin kanssa toisiaan. Nashville voitti ottelun 2-1.