Boston Bruinsilla ja eritoten sen maalivahti Tuukka Raskilla (jutun arkistokuvassa) riitti yöllä aihetta riemuun. Suomalaisveskari oli edustamansa joukkueen suurimpia kulmakiviä ottaen St. Louis Bluesia vastaan 5-2-rutiinivoitossa 28/30 torjuntaa.

Päänahka oli suomalaistähdelle hänen uransa 252:s ja se on historiallinen lukema. Stanley Cup -voittaja nousi jakamaan Bostonin kaikkien aikojen voittotilaston ykkössijaa yhdessä Tiny Thompsonin kanssa.

NHL Public Relations

@PR_NHL
Tuukka Rask earned his 252nd career victory and is now tied with Tiny Thompson for the most by a @NHLBruins goaltender. #NHLStats #STLvsBOS

Toronto Maple Leafsin vuoden 2005 varaus debytoi NHL:ssä Bruinsin paidassa kaudella 2007-08. Savonlinnalaislähtöinen veskari voi nousta kaikkien aikojen tilastokärkeen sunnuntain vastaisena yönä NY Rangersia vastaan.

Bruinsin veskarin lisäksi itse ottelussa näkyvimpiä hahmoja olivat Bostonille maireat tehopisteet 0+3 iskenyt David Krejci ja pinnat 1+1 saalistanut Chris Wagner.