Chicago Blackhawksin ja Boston Bruinsin välinen NHL:n perinteinen vuoden avaava ulkoilmaottelu Winter Classic sai katsojien kannalta kohtalaisen ikävän käänteen heti ensimmäisellä erätauolla, kun sekä ruoka että olut myytiin loppuun Notre Damen jenkkifutisstadionilla!

Järjestäjät eivät selvästi olleet varautuneet riittävästi yli 76 000 katsojaa varten, sillä NHL-historian toiseksi suurin yleisö joutui seuraamaan ottelun lopun nälissään ja kuivin suin.

Myöskään jonotus kioskeille ja vessoihin ei tainnut toimia aivan kuin Strömsössä. Kioskijonojen kerrottiin venyneen 45 minuutin pituisiksi samaan aikaan kun wc-asiointia sai jonotella sitäkin vartin verran.

Itse ottelussa Boston nappasi 4-2-voiton. Bruinsin suomalaismaalivahti Tuukka Rask merkkautti ottelussa 36 torjuntaa ollen yksi voiton takuumiehistä yhdessä tehot 1+1 iskeneiden David Pastrnakin ja Patrice Bergeronin kanssa.

phonymahoney is driving the Krejci train

@phoneymahoney
For the record, #WinterClassic ran out of food during the first intermission and they don’t have much beer left now. I haven’t eaten in three days and am probably gonna perish before I leave this place.

Drew A. Penalty

@doobshmoob
Experience at Notre Dame outside the hockey game:

1) 45 minute lines at concessions
2) 15 minute lines for bathrooms
3) Concessions constantly running out of beer and food

Not a great look. They don't normally sell beer, but still. Even food? Come on.

#WinterClassic