NHL:n tämän vuoden ensimmäinen ottelu pelataan tänä iltana kello 20 Suomen aikaa, kun legendaariset Original Six -joukkueet Chicago Blackhawks ja Boston Bruins iskevät yhteen Notre Damen hulppealla jenkkifutisstadionilla.

Tämän vuotiseen Winter Classiciin suomalaisväriä tuo Bostonin maalilla ottelussa torjuva Tuukka Rask. Ensi vuonna asiaan on kuitenkin tulossa muutos, ainakin mikäli Sportsnetin toimittaja John Shannonin sanaan on uskominen.

Shannon nimittäin tiesi kertoa, että tulevan vuoden talviklassikko pelataan Texasin Arlingtonissa, baseball-seura Texas Rangersin kotistadionilla. Ottelun isäntäjoukkueena toimisi luonnollisesti paikallinen kiekkoylpeys Dallas Stars. Kyseessä olisi samalla eteläisimmässä kolkassa järjestettävä ulkoilmaottelu NHL:n historiassa.

Suomalaisittain uutinen on erityisen makea myös siksi, että Starsilla on tällä hetkellä riveissä peräti neljä suomalaispelaaja, kun sekä upeaa tulokaskautta pelaava Miro Heiskanen, Esa Lindell, Julius Honka, että Roope Hintz edustavat dallasilaisseuraa.

Vahvistus Arlingtonin talviklassikolle saataneen myöhemmin tänään.

LUE MYÖS: Huima aloitus kiekkovuodelle – Chicago Blackhawks ja Boston Bruins kohtaavat illalla talviklassikossa!

John Shannon

@JShannonhl
Tomorrow, NHL will announce 2020 Winter Classic will be in Dallas. Not sure yet who the Stars’ opponent will be.