Vancouver Canucksilla riittää nuoria lupauksia, joiden varaan rakentaa tulevaisuuden menestyjäjoukkuetta. Samalla seuran kokoonpanosta löytyy runsaasti veteraanitason osaamista, joka kiinnostaisi siirtomarkkinoilla.

Sportsnetin kiekkotietäjä Rich Dhaliwalin mukaan erityisesti Alexander Edler ja Christopher Tanev ovat monen joukkueen tähtäimessä. Hän kuitenkin huomauttaa, ettei joukkue oli kaupitellut kumpaakaan puolustajaansa, vaan kiinnostus on toistaiseksi ollut yksipuolista.

Edlerillä on lisäksi sopimuksessaan siirron estävä pykälä. Jos ruotsalaispuolustaja päättäisi luopua pykälästään, hänestä saisi kuuleman mukaan ensimmäisen kierroksen varausvuoron ja vielä muutakin kaupan päälle.

Edleristä tulee kesällä vapaa-agentti. Dhaliwalin mukaan ainakin neljä seuraa haluavat sorvata sopimuksen hänen kanssaan.

32-vuotias ruotsalaispuolustaja on tehnyt kauden 25 ottelussa 14 tehopistettä. Tanev on puolestaan puolustavampi puolustaja. Hän on tehnyt parhaalla NHL-kaudellaan 20 tehopistettä.