Carolina Hurricanesin suomalaishyökkääjä Sebastian Aho pelasi NHL-uransa yhden parhaimmista otteluista viime yönä, kun joukkue kohtasi kotonaan Washington Capitalsin.

Suomalainen iski ottelussa hirviömäiset tehot 2+2, mutta sekään ei riittänyt voittoon Capitalsista löydyttyä vielä Ahoakin kuumemman pelimiehen. Maalipörssiä dominoiva ja 13 ottelun pisteputkessa liitävä Capitals-kippari Aleksandr Ovetshkin nimittäin tälläsi toisen peräkkäisen hattutemppunsa johdattaen vieraat lopulta 5-6-voittoon voittolaukauskilpailun jälkeen.

Kolmannen peräkkäisen tappionsa kokeneen Hurricanesin riveistä nousi esiin myös toinen suomalainen, kun Teuvo Teräväinen keräsi ottelussa tehot 1+2. Toisen ottelunsa tällä kaudella pelannut Janne Kuokkanen sen sijaan jäi ilman tehomerkintöjä.

Katso Ahon ja Teräväisen värkkäämä alivoimamaali täältä:

Katso kaikki ottelun maalit täältä:

LUE MYÖS: Huh mitä tulitusta! Maalipörssin kärkimies Alex Ovechkin pommitti jälleen hattutempun – Patrik Laine vastasi komealla osumalla!