Kisa NHL:n maalikuninkuudesta käy kuumana! Viime yön kierroksella maalinteossa onnistuivat molemmat kisan suurimmista voittajakanditaateista, kun sekä Washington Capitalsin Aleksandr Ovetshkin että Winnipeg Jetsin Patrik Laine osuivat jälleen tolppien väliin.

Capitalsin venäläiskippari aloitti rallin iskemällä kolme maalia Carolina Hurricanesin verkkoon 5-6-voittoon voittolaukauskisan jälkeen päättyneessä ottelussa. 33-vuotias laitahyökkääjä on nyt iskenyt tällä kaudella 31 otteluun käsittämättömät 28 maalia. 13 ottelun pisteputkeen yltynyt venäläinen on iskenyt putkensa aikana upeat tehot 15+6. Hattutemppu oli miehelle toinen peräkkäinen!

Laine vastasi Ovetshkinin huutoon iskemällä komean maalin 3-4-jatkoaikavoitossa Chicago Blackhawksia vastaan. Miehen kauden 23:s osuma syntyi komealla ja tarkalla rannelaukauksella suomalaisen käytettyä ensin kiekkoa näppäristä ketjukaveri Bryan Littlellä.

Laineen jälkeen maalipörssin kolmantena on Jeff Skinner 22 maalillaan ennen David Pastrnakia ja Brayden Pointia, joilla molemmilla on kasassa 21 maalia.

Katso alta sekä Ovechkinin hattutemppu että Laineen komea 2-2-tasoitusosuma Chicagoa vastaan.

Sportsnet

@Sportsnet
That Patrik Laine shot is just too good. 😍