NHL:ssä lähinnä isoista rangaistuksista ja tappeluista tutuksi tullut Washington Capitalsin Tom Wilson on ollut kuluvana syksynä maagisessa iskussa. Kakkunsa lusinut kovaotteinen hyökkääjä on painanut kahdeksassa pelissä huimat tehot 6+6=12. Jäähyjä Wilson on ottanut vain 11 minuutin edestä.

– Menen vain jäälle ja yritän auttaa ketjukavereitani. Koko joukkue on pelannut viime aikoina hyvin, Wilson kuittasi NHL.com/fi-sivuston mukaan.

Runkosarjassa parhaimmillaan tehot 14+21=35 takonut Wilson oli alkukauden katsomossa pelirangaistuksensa takia. Kuten elämässä yleensä tuppaa olemaan, on joka asiassa aina puolensa ja puolensa.

Niin myös kanukkihyökkääjän pitkässä kakussa.

– Minulla oli paljon aikaa, joten harjoittelin kaikkea mahdollista. Niistä sessioista kuuluu iso kiitos fysiikka- ja taitovalmentajillemme, Wilson valotti.

– Mutta pelien seuraaminen sivusta on kyllä aika kovaa touhua. Oli hienoa palata takaisin, sillä mikään ei ole parempaa kuin pelipäivä ja sen rutiinit, pelitapaansa ihmeellisesti muuttanut hyökkääjä jatkoi.

Joidenkin mielissä vihattu pelaaja on Caps-leirissä tärkeä palanen.

– Tom tuo meille hurjasti energiaa. Eikä ainoastaan kaukaloon, vaan myös pukukoppiin. On ollut mahtavaa saada hänet takaisin riviin, päävalmentaja Todd Reirden hehkutti.

Washingtonilaisjoukkuetta koko uransa edustanutta 24-vuotiasta pelaajaa eivät suuren kansan sanomiset kiinnosta.

– Ei minua juurikaan kiinnosta, mitä ulkopuoliset minusta ajattelevat. Se kiinnostaa, mitä minusta ajatellaan tässä pukukopissa ja tässä organisaatiossa. Taistelen joukkuekavereideni puolesta joka ilta.