St. Louis Bluesia pidettiin ennen kautta yhtenä läntisen konferenssin vahvimmista joukkueista. Nyt nuottipaidat ovat ottaneet kuokkaan vasemmalta ja oikealta. Päävalmentaja Mike Yeon työpaikka on ollut uhattuna jo pitkään.

Viime yönä St. Louis hävisi jälleen, tällä kertaa divisioonavastustajalleen Minnesota Wildille. Yeon suojatit kaatuivat selvin numeroin 5-1. Lisäksi joukkue hävisi laukaukset peräti 45-16. Edes St. Louisin pelaajat eivät otteidensa perusteella näytä haluavan valmentajansa jatkoa.

– Joskus sitä häviää, ja toisinaan sitä joutuu murjotuksi. Tänään meitä murjottiin, Yeo sanoi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa

– Meillä oli tänään kotipeli ja divisioonajoukkue vastassa, mutta emme saaneet mitään aikaiseksi. Se oli pettymys.

Joukkueella on pieni tauko, ennen seuraavaa ottelua 7. päivä marraskuuta. Silloin vastassa on Carolina Hurricanes.