Patrik Laineen piina päättymässä – maalihanat aukeamassa uusien ketjukavereiden avustuksella?

© Kuva: Getty Images

HELSINKI. Helsingissä nähdään torstaina ja perjantaina NHL-jääkiekkoa, kun Florida Panthers ja Winnipeg Jets iskevät yhteen suomalaisyleisön edessä.

Jets-tähti Patrik Laine nähdään ainakin ensimmäisessä ottelussa joukkueensa kolmosketjussa, jossa hänen rinnallaan viilettävät Brandon Tanev sekä Adam Lowry. Suomalaisen mukaan ketjulla on selvät sävelet illan otteluun.

– Me pelataan suoraviivaisesti ja pyritään pelaamaan enemmän hyökkäysalueella kuin omassa päässä. Toivottavasti saataisiin luotua hyviä paikkoja. Tässä ketjussa kaikki haluavat tehdä maaleja, joten emme ole siinä asiassa mitenkään poikkeuksellisia, Laine avasi medialle.

Nuori suomalaistähti lähtee otteluun peräti viiden ottelun mittaisessa pisteettömässä putkessa, mutta ulospäin vaikeudet eivät paista. Laine on esiintynyt jäällä sekä median edessä todella rennosti, mikä lupaa hyvää seuraavia NHL-otteluita ajatellen.

NHL Suomi seuraa Winnipeg Jetsin ja Florida Panthersin harjoituksia paikan päällä.

Miikka Lahtinen, Helsinki
Twitter: @miikka_lahtinen

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!