Tampa Bay Lightningin supertähti Nikita Kutsherov tuli viime kaudella tutuksi bravuuriliikkeestään, jossa hän hämää maalivahtia päästämällä kiekon vaivihkaa lavastaan niin, että veskari luulee pelivälineen olevan vielä hänen hallussaan. Lopulta kiekko onkin maalivahdin selän takana.

Tämänkaltainen temppu nähtiin keskiviikon KHL-kierroksella, kun Vitjaz Podolskin väreissä pelaava Miro Aaltonen ”taituroi” kiekon rangaistuslaukauksen myötä Amur Habarovskin verkkoon. Aaltonen tehtaili Vitjazin 4-1 -voitto-ottelussa tehot 2+1.

– Teinkö kutsherovit? En. Olin vain onnekas, en mitään muuta, Aaltonen kertaili Championatin haastattelussa.

Viime kaudella AHL:n mestaruuden Toronto Marliesissa voittanut Aaltonen on aloittanut uransa toisen KHL-sesongin erinomaisesti: 24 peliin on syntynyt komeat 22 tehopistettä (12+10), joilla irtoaa KHL:n pistepörssin yhdeksäs sija. Suomalaispörssissä joensuulainen komeilee puolestaan ykkösenä.

Katso Aaltosen maali tästä:

КХЛ

@khl
Знакомое движение 🤔