Boston Bruins sai maanantaina niin hyviä kuin huonojakin uutisia.

Aloitetaan hyvistä. Nelinkertainen Selke Trophy –voittaja Patrice Bergeronin selkävaivat alkavat olemaan takanapäin ja miehen pitäisi olla pelikunnossa, kun kiekko tipahtaa torstaina jäähän. Päättyneellä kaudella tehot 30+33 takonut sentteri ei pelannut vaivojensa johdosta ainuttakaan harjoituspeliä.

– Bergeronin kohdalla ei ole tullut takaiskuja, joten hänen pitäisi olla pelikunnossa Washingtonia (Capitals) vastaan, Bruinsin päävalmentaja Bruce Cassidy kertoi seuran Twitter-tilillä.

Hyviä uutisia seuraakin sitten ne huonot uutiset. Eli harjoituskauden viimeisessä ottelussa jalkansa loukannut tähtipakki Torey Krug joutuu olemaan sivussa vähintään kolme viikkoa. Hänen pelikuntonsa arvioidaan uudestaan vasta tämän jälkeen.

– Tämä on todella turhauttavaa, valitettavaa, todella epäonnista ja kaikin puolin sairasta. Loukkaantumiset kuitenkin kuuluvat tähän lajiin ja minun on nyt tehtävä kovasti töitä päästäkseni tämän ylitse, Krug surkutteli.

27-vuotiaan Krugin menettäminen on todella iso kolaus Bruinsille. Yhdysvaltalainen kuuluu joukkueensa kärkipuolustajiin ollen päättyneellä kaudella Bostonin tehokkain puolustaja 59 pisteellään (14+45).

Myös kolmosparissa pelaava puolustaja Matt Grzelcyk on kärsinyt harjoituskaudella omista alavartalovammoistaan. Cassidy kertoi hänen pelikuntonsa riippuvan siitä, pystyykö hän osallistumaan joukkueen tiistaisiin harjoituksiin. Mikäli pystyy, niin hän on valmis pelaamaan.

LUE LISÄÄ: Boston Bruinsille hirvittävä takaisku: Torey Krug loukkaantui – suomalaispakki nousee tilalle?