Ottawa Senatorsin GM Pierre Dorion perusteli torstaina päätöstään siirtää yli 3 miljoonan dollarin vuosipalkkaa nauttiva Zack Smithin waiver-listalle.

– Halusimme lähettää viestin. Haluamme joukkueen tietävän, ettemme aio hyväksyä sitä mitä viime kaudella tapahtui, mukaan lukien se miten Zack pelasi. Toivottavasti tämä menee nyt pukukopissa perille, Dorion ärähti TSN:n toimittaja Brent Wallacelle.

Dorion korosti, ettei päätös ollut helppo. Hänen mukaansa Smithin pelaaminen kuitenkin oikeutti kyseisen liikun.

– Tämä oli luultavasti kovin päätös, jonka olen koskaan tehnyt pelaajaa koskien. Zack on korkeahahmoinen persoona. Hän on pukukopin sydän ja sielu, mutta samaan aikaan hänen esiintymisensä jäällä ei riittänyt.

Smith läpäisi siirtolistan keskiviikkona. Hän teki kuitenkin paluun Senatorsin kokoonpanoon perjantain vastaisena yönä, jolloin Ottawa kohtasi vieraissa Chicago Blackhawksin. Senaattorit voittivat ottelun lopulta numeroin 1-2.