NHL:ssä yli kaksikymmentä vuotta valmentanut Mike Keenan on sairastunut eturauhassyöpään. Hänet leikattiin viime viikolla Torontossa, mutta hoidot jatkuvat yhä.

– Yritän rakentaa tietoisuutta ja taistella sitä stigmaa vastaan, joka usein liitetään eturauhassyöpään. Minut diagnosoitiin aikaisin vuosittaisten PSA-testien ansiosta, joiden tarkoitus on tunnistaa tämän tyyliset syövät vuosittaisessa tarkastuksessani, Keenan kommentoi tilaansa TSN:n haastattelussa.

Keenan muistetaan NHL:stä värikkäänä persoonana. Valmentajana ja GM:änä toiminut Keenan ei työskennellyt missään pitkään. Hänellä oli ongelmia tulla toimeen niin pelaajien kuin muun henkilökunnan kanssa.

Menestyksekäs valmestaja voitti Stanley Cupin New York Rangersissa vuonna 1994. Viime vuodet hän on valmentanut KHL:ssä, kunnes sai potkut Kunlun Red Starsista.