Dallas Stars osallistuu jälleen Traverse Cityn NHL-lupausten turnaukseen. Suomalaisista mukana ovat Miro Heiskanen sekä Roope Hintz. Heiskanen nähdään Stars-paidassa varmasti ainakin osan kautta, mutta Hintzin paikka kirkkaiden valojen alla on vielä epävarma. Turnaus alkaa syyskuun 14. päivä.

21-vuotias Hintz pelasi edelliskauden kokonaan AHL:n puolella. Tilastojen valossa sesonki sujui kelvollisesti: 70 ottelussa suomalaishyökkääjä teki 35 tehopistettä, joista 20 oli maaleja.

NHL:ään on vielä matkaa, vaikka Dallas Starsin alemmissa ketjuissa onkin tilaa. Traverse Cityn turnaus on mahdollisessa NHL-kutsussa ensi arvoisen tärkeä. Muutama vuosi sitten Mattias Janmark herätti turnauksessa pukuherrojen kiinnostuksen ja nousi suoraan Dallas Starsin riveihin.

Starsin GM Jim Nill odottaa turnausta innokkaana.

– Se on hyvä turnaus, jossa on kovan intensiteetin, melkein playoffmaisia pelejä. Siellä pelataan samanlaisia, saman ikäisiä ja saman statuksen pelaajia vastaan. Turnauksessa saa nähdä, keitä pelaajat ovat, kuinka hyvin he sopivat joukkoon ja kuinka he ovat kehittyneet, Nill sanoo seuran verkkosivuilla.

Mark Stepneski

@StarsInsideEdge
Here is the Dallas Stars roster for the Traverse City prospect tournament.