Oliver Ekman-Larsson taustoittaa jäämistään Arizonaan: ”Olen super innoissani”

Ekman-Larsson uskoo joukkueensa menestysmahdollisuuksiin – uudet hankinnat isossa roolissa jatkosopimuksen synnyssä

Monet odottivat Arizona Coyotesin tähtipuolustaja Oliver Ekman-Larssonin etsivän vehreämpää laidunta siirtomarkkinoilta. Yllättäen huippupuolustaja päätyi jäämään Arizonan aavikkomaisemiin.

NHL.comin artikkelissa ruotsalaispuolustaja kertaa syitään, miksi päätti pysyä pitkäaikaisessa seurassaan. Keskustelut GM John Chaykan kanssa olivat suuressa roolissa.

– Halusin nähdä pieniä parantumisen askeleita, ja sitä me mielestäni juuri teemme. Sitä tässä liigassa parjaaminen vaatii. Haluamme pärjätä tänä vuonna paremmin, haluamme voittaa enemmän pelejä ja meillä on mahdollisuus tehdä niin, Ekman-Larsson sanoo.

Ruotsalaispuolustaja on vaikuttunut Arizonan uusista värväyksistä.

Alex Galchenyuk on todella hyvä pelaaja, 30 maalin mies. Hänellä on hyvät liikkeet, hyvät kädet ja olen super innoissani, että hän on joukkueessamme. Sitten on Michael Grabner, hyökkääjä joka voi pelata alivoimaa ja tehdä alivoimamaaleja. Pidän todella paljon tekemistämme hankinnoista, ruotsalaispuolustaja ilakoi.

Arizona-puolustajan puheet menestyksestä eivät ole katteettomia. Huonon alkukauden jälkeen, jolloin he hävisivät 11 ensimmäistä ottelua, Coyotes nosti profiiliaan ja oli loppukauden aikana yksi liigan parhaista joukkueista.

 

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!