Hitti vai huti? NHL:ään siirtyneen suomalaisvahdin uusi maski julki – kypärässä komeita yksityiskohtia

© Kuva: Juha Tamminen
Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!

Maalivahti Kevin Lankinen valmistautuu parhaillaan uransa ensimmäiseen kauteen Pohjois-Amerikassa.

Nuori suomalaisvahti jätti viime kauden päätteeksi Liigan taakseen. Nyt hän hakee paikkaa NHL:stä, sillä hänellä on sopimus Chicago Blackhawksin kanssa. Lähtökohtaisesti hänet nähdään kuitenkin AHL:ssä Rockford IceHogsin maalilla.

Vaikka NHL-leirit eivät ole vielä käynnissä, on Lankinen hankkinut jo komean maskin tulevalle kaudelle. Joni Hallikaisen luoma komea maski on värjätty luonnollisesti Blackhawksin väreihin. Maskista löytyy seuran logo sekä takaa pelaajan etunimi. Takaosaa komistavat myös Suomen lippu sekä Vantaan vaakuna.

Voit katsoa kuvan maskista alta tai täältä.

Jääkiekon MM-kisat: katso kaikki 64 ottelua ilmaiseksi ja suorana tästä.

Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!