New York Rangers kauppasi keväällä kasan veteraanejaan ja sai tilalle kourallisen varausvuoroja ja nuoria lupauksia. Voi siis sanoa, että uudelleenrakennus on täyttä häkää käynnissä.

Tämä tarkoittaa samalla myös sitä, että Rangersin nykyiset nuoret taiturit saavat lisää vastuuta ja yksi heistä on venäläishyökkääjä Pavel Butshnevitsh.

23-vuotias laitahyökkääjä jäi vielä päättyneellä kaudella vanhempien pelaajien varjoon ja pelasi keskimäärin 15.01 minuuttia per ottelu (Rangers-hyökkääjistä yhdeksäs). Tästä huolimatta hän onnistui keräämään pelaamassaan 74 ottelussa 43 tehopistettä (14+29).

Tulevalla kaudella vastuuta on tarjolla enemmän ja nyt jos koskaan venäläishyökkääjällä on tilaisuus astua esille.

David Quinn (päävalmentaja) tunnetaan siitä, että hän kykenee työskentelemään nuorten pelaajien kanssa ja kehittämään heidän kykyjään. Butshnevitshin kehittäminen pitäisi olla yksi hänen päätehtävistään. Eikä vain sen takia, että Rangers tarvitsisi parannusta hyökkäyspeliinsä, vaan ennen kaikkea heidän tulee tunnistaa ne yksilöt, joiden ympärille uudelleenrakennus voidaan rakentaa, NBC Sportsin toimittaja Adam Gretz tuumaili tuoreessa artikkelissaan.