Maalivahti Karri Rämö ei ole vieläkään sulkenut pois mahdollisuutta palata vielä jonain päivänä NHL:ään.

32-vuotias suomalaisvahti on pelasi NHL:ssä viimeksi vuosina 2013-16, jolloin hän edusti Calgary Flamesia. Tämän jälkeen loukkaantumisvaivat ajoivat hänet pikku hiljaa takaisin Eurooppaan. Viime kaudella Rämö edusti Jokereita ja tulevalla kaudella hänet nähdään Avangard Omskin riveissä.

Kokenut maalivahti kertoo olevansa onnellinen Venäjällä, mutta se ei tarkoita sitä, etteikö sieltä voisi vielä jonain päivänä lähteä NHL:ään.

– Elämä muuttuu hyvin nopeasti ja mitä vain voi tapahtua. Olen iloinen, että asun tällä hetkellä Venäjällä ja pelaan KHL:ssä. En ole kuitenkaan sulkenut NHL-sivua, enkä tee sitä, ennen kuin urani päättyy, Rämö kommentoi allhockey.ru:n verkkosivuilla.

Kovin todennäköiseltä NHL-paluu ei kuitenkaan enää vaikuta. Rämöllä on ollut viime vuosina paljon loukkaantumishuolia ja ikääkin alkaa olemaan mittarissa.