Huolestuttavia uutisia: NHL-tähden tilanne näyttää epätoivoiselta – ”Hänellä on todella vaikeaa”

© Kuva: Getty Images

Detroit Red Wingsin ruotsalaistähti Henrik Zetterberg on ollut sivussa tositoimista viimeksi kaudella 2014-15 ja tuolloinkin vain viiden ottelun verran.

Nyt edessä on luultavasti pitkä huili, joka voi johtaa jopa peliuran päättymiseen. Zetterberg ei ole kyennyt selkävaivojensa johdosta harjoittelemaan viimeiseen puoleen vuoteen, eikä tilanteeseen ole tullut kesän aikana minkäänlaista parannusta.

– Hänellä on ollut todella vaikea kesä, enkä usko, että hänen selkänsä reagoi kovin hyvin. Olemme tilanteesta varmempia kuukauden päästä. Tällä hetkellä epäilemme vahvasti hänen mahdollisuuttaan osallistua peleihin, Red Wingsin päävalmentaja Jeff Blashill kertoi The Detroit News – lehdelle.

Vaikka Zetterberg kykeni tahkomaan viime kaudella täyden runkosarjan, pelaaminen ei ollut hänelle kuitenkaan helppoa.

– Hän kykeni pelaamaan runkosarjan viimeiset kaksi kuukautta, eikä hän treenannut yhtään. Minulla oli muutamia öitä, jolloin ajattelin, ettei hän pysty pelaamaan seuraavana päivänä, mutta niin vain hän pelasi.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!