Chicago Blackhawksin tähtivahti Corey Crawford kärsi viime kaudella mystisistä huimausoireista ja missasi suurimman osan kaudesta. Paluu tositoimiin on toistaiseksi iso kysymysmerkki.

– En ole vielä 100-prosenttisessa kunnossa, mutta paremmassa kuin muutama kuukausi sitten. Tämä ei ole ollut helppoa, mutta palaan vielä takaisin, Crawford sanoi perjantaina Blackhawks-toimittaja Eric Learille.

33-vuotiaan veräjänvahdin paluulle ei ole vielä tarkkaa ajankohtaa. Chicagon GM Stan Bowman ja päävalmentaja Joel Quenneville odottavat hänen olevan pelikunnossa heti kauden alusta alkaen, mutta Crawford ei ole itse yhtä luottavainen.

– Juuri nyt sitä on vaikea sanoa, mutta se on hyvin mahdollista. Hoidot ovat sujuneet hyvin ja otamme pieniä askelia kerrallaan, Crawford totesi Chicago Sun-Timesin haastattelussa.

Crawford pelasi viimeksi 23. joulukuuta ja hänen tililleen kertyi lopulta ainoastaan 28 peliä. Hän palasi Chicagon harjoituksiin helmikuussa, mutta jätti leikin kesken, eikä ole luistellut tämän jälkeen.