Calgary Flames vältti ongelmatilanteen – 1. kierroksen varaus sai uuden jatkosopimuksen

© Kuva: Getty Images

Calgary Flames ei joutunut käymään läpi välimieskäsittelyä keskushyökkääjä Mark Jankowskin kanssa. Tänään seura tiedotti, että 23-vuotias kanadalainen allekirjoitti uuden jatkosopimuksen, joka on arvoltaan 3,35 miljoonaa dollaria ja kestoltaan kaksi vuotta.

Jankowskin tulokasopimus loppui heinäkuussa, jolloin hänestä tuli rajoitettu vapaa agentti. Neuvottelut olivat päätyä perjantaille ajoitettuun välimieskäsittelyyn, mutta Flames säästyi ongelmatilanteelta ja voi nauttia vuoden 2012 ykköskierroksen varauksen (#21) pelaamisesta seuraavan kahden kauden ajan.

Viime kaudella taitava sentteri pelasi 72 ottelua Flamesissa ja teki tehot 17+8=25. Hän vieraili myös AHL:n puolella, jossa pelejä kertyi kuusi kappaletta.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!