Columbus Blue Jackets ja Arizona Coyotes tekivät torstain vastaisena yönä pienimuotoisen vaihtokaupan, jossa Blue Jacketsiin matkaa keskushyökkääjä Ryan MacInnis. Coyotes saa puolestaan puolustaja Jacob Gravesin sekä Columbuksen 6. kierroksen ehdollisen varausvuoron kesän 2019 draftiin.

22-vuotias MacInnis on legendaarisen NHL-puolustajan Al MacInniksen poika, joka pelasi NHL:ssä aikoinaan yli 1400 runkosarjan ottelua. Kuuluisasta laukauksestaan tunnettu vanhempi MacInnis takoi urallaan huimat 340 maalia ja yhteensä 1274 tehopistettä.

Nuorempi MacInnis on Phoenix Coyotesin 2. kierroksen varaus (#43) vuodelta 2014. 191-senttinen sentteri pelasi viimeiset kaksi kautta AHL-seura Tuscon Roadrunnersin riveissä, jossa jälkimmäisellä syntyi tehot 6+8 (14).

23-vuotiasta Gravesia ei ole aiemmin varattu NHL:ään. Viimeisin vuosi vierähti sekä AHL:ssä että ECHL:ssä, joissa pelejä kertyi yhteensä 47. Tehot 3+7 niputtanut rightin-puolen pakki aloittaa näillä näkymin kautensa Arizonan farmijoukkueessa.