Huimat ketjut! St. Louis Bluesin kapteeni hehkuttaa seuran hankintoja: ”Heitä vastaan on todella, todella vaikea pelata”

© Kuva: Getty Images
Tänään livenä Köln-Leipzig!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS

St. Louis Blues ei kainostellut pelaajamarkkinoilla, vaan vahvisti rytinällä joukkueen hyökkäyskaliiberia. Haaviin tarttui sellaisia nimiä kuten Ryan O’Reilly, Tyler Bozak, David Perron ja Patrick Maroon. Maalinsuulta lähti kakkosvahti Carter Hutton, mutta tilalle nousi Chad Johnson.

Joukkueen runko näyttää nyt todella hyvältä. Niin hyvältä, että The Athleticin toimittaja Jeremy Rutherford innostui jo kasaamaan Bluesille hyökkäyskokoonpanot tulevalle kaudelle:

Maroon O’Reilly Vladimir Tarasenko
Jaden Schwartz Brayden Schenn Perron
Robby Fabbri Bozak Alexander Steen
Soshnikov/Barbashev Robert Thomas Jaskin/Thorburn

Löytyy syvyyttä, löytyy taitoa, löytyy voimaa sekä nopeutta. St. Louis on joukkue, jota kannattaa pitää ensi kaudella tiukasti silmällä.

Myös missourilaisseuran kapteeni, Alex Pietrangelo ottaa avosylin vastaan nuottikaupungin tuoreet vahvistukset.

– On hienoa saada joukkueeseen pelaajia, jotka haluavat olla täällä. Saimme paljon syvyyttä sentteriosastoomme, jota tarvitsimme todella kipeästi. He haluavat voittaa, he tietävät saavansa siihen mahdollisuuden ja meillä on nyt todella hyvä kokoonpano. Tämä on meille täysin uusi askel mennä taas eteenpäin, Pietrangelo hehkutti viime viikolla Bluesin verkkosivuilla.

O’Reilly voitti päättyneellä kaudella aloituksia (1274) enemmän kuin yksikään muu NHL-sentteri. Lisäksi hänen aloitusprosenttinsa (59,98) oli liigan toiseksi paras heti Anaheim Ducksin Antoine Vermetten (60,00) jälkeen.

Perron on uusista värväyksistä ainoa, joka on pelannut aiemmin St. Louisin väreissä (yhteensä seitsemän kautta), joten Pietrangelo tietää, mitä ominaisuuksia hän tuo tullessaan.

– Tiedämme, että O’Reilly ja Bozak ovat loistavia kahdensuunnan pelaajia. Olen pelannut heitä vastaan ja tiedän, kuinka hyviä he ovat puolustuspäässä. Heitä vastaan on todella, todella vaikea pelata.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!

Tänään livenä Köln-Leipzig!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS