Hyökkääjä Valtteri Filppula saattaa pukea ensi kaudella ylleen entuudestaan tutun pelipaidan.

The Athletic -toimittaja Craig Custance kertoo nimittäin lähteisiinsä vedoten, että 34-vuotias suomalaishyökkääjä olisi keskustellut siirrosta Detroit Red Wingsin kanssa. Filppulalla ja Red Wingsillä on pitkä yhteinen historia, sillä suomalaiskonkari pelasi seurassa vuosina 2005-2013.

Toimittajan mukaan NHL-seuraa kiehtoo Filppulassa etenkin hänen monipuolisuutensa. Suomalaishyökkääjä pystyy pelamaan sentterinä sekä laitahyökkääjänä, mikä olisi tärkeää etenkin, jos Red Wings saa lisää huonoja uutisia Henrik Zetterbergistä, jonka selkä on hajalla. Toimittaja kertoo, ettei ruotsalaishyökkääjä välttämättä enää palaa seuraan, jos selkää ei saada pelikuntoon.

Filppulan kohdalla sopimusneuvotteluista voi ongelmallisen tehdä se, että Red Wings voisi todennäköisesti tarjota vain yksivuotista sopimusta. NHL-seura on nimittäin kiinnostunut tuomaan myös Thomas Vanekin takaisin riveihinsä.

Kuluneella kaudella Filppula pelasi Philadelphia Flyersin riveissä 81 ottelua, joissa hän viimeisteli tehopisteet 11+22=33.