Washington Capitals tasoitti Stanley Cupin finaalisarjan 1-1:een kaatamalla Vegas Golden Knightsin lukemin 2-3.

Yksi ottelun takuumiehistä oli vierasjoukkueen maalivahti Braden Holtby, joka torjui ottelussa huimat 37 laukausta.

Upeimman torjunnan kanadalaisvahti esitti pari minuuttia ennen loppusummeria, kun Holtby ryösti Alex Tuchin maalintekoyrityksen käsittämättömällä mailatorjunnalla.

Stadium

@Stadium
The @Capitals even the #StanleyCup Final thanks in part to this INCREDIBLE save from Braden Holtby. 😳

LUE LISÄÄ: Potut pottuina: Vegasin lihaskimppu iski NHL-sikailijaa nyrkillä naamaan!

LUE LISÄÄ: Yllätysratkaisija! Washington nappasi elintärkeän voiton ja tasoitti Stanley Cupin finaalit!

LUE LISÄÄ: Hurja putki poikki! Washingtonin NHL-konkarin pitkä maaliton jakso päätökseen

LUE LISÄÄ: Karmea takaisku: Washingtonin tähtisentteri poistui tuskaisen näköisenä pukusuojiin!