Washington Capitals otti viime yönä elintärkeän voiton Vegas Golden Knightsista ja tasoitti Stanley Cupin -finaalisarjan 1-1:een.

Ensimmäinen erä käynnistyi Vegasin hallitessa ottelutapahtumia. Kotijoukkueen hyökkääjä James Neal iski kamppailun avausmaalin, mutta Washingtonin tanskalaishyökkääjä Lars Eller tasoitti pelin ajassa 17:27.

Vierasjoukkue sai avauserässä myös jobinpostia, kun Capitalsin venäläistähti Jevgeni Kuznetsov loukkaantui Brayden McNabbin taklauksen seurauksena.

Toisessa erässä Washington pääsi paremmin peliin mukaan ja naulasi seuraavat kaksi maalia. Vieraiden osumista vastasivat Aleksandr Ovetshkin sekä Brooks Orpik, joka päätti pitkän maalittoman putkensa. Eller kasvatti pistesaldoaan (1+2) nappaamalla syöttöpisteen molempiin osumiin.

Isäntäjoukkueen puolustaja Shea Theodore toi erän lopussa Vegasin maalin päähän kaventamalla lukemat 2-3:een.

Päätöserän loppuminuuteilla Golden Knights sai tuhannen taalan paikan tasoittaa ottelu, mutta maalivahti Braden Holtby venyi uskomattomaan torjuntaan ja pelasti Capitalsin.

Vegas yritti tasoitusta vielä ilman maalivahtia, mutta Washington piti pintansa ja vei ottelun maalein 2-3.

Joukkueet kohtaavat seuraavan kerran Washingtonissa sunnuntain vastaisena yönä.