Washington Capitalsin kohuhyökkääjä Tom Wilson sai maistaa viime yönä omaa lääkettään, kun Vegas Golden Knightsin lihaskimppu Ryan Reaves iski tätä nyrkillä naamaan.

Tilanne tapahtui toisen erän puolivälissä, kun Reaves pamautti ensin Capitalsin maalinedustalla puolustaja Dmitri Orlovin jään pintaan. Tämän jälkeen Wilson oli aikeissa tarjota Reavesille poikittaista, mutta kanadalainen ehti laittaa nyrkkinsä tielle.

Wilson joutui silmätikuksi joukkueiden edellisen kamppailun jälkeen taklattuaan kyseenlaisesti Vegas-hyökkääjä Jonathan Marchessaultia.

Washington voitti viimeöisen ottelun maalein 2-3 ja tasoitti finaalisarjan 1-1:een.

LUE LISÄÄ: Yllätysratkaisija! Washington nappasi elintärkeän voiton ja tasoitti Stanley Cupin finaalit!

LUE LISÄÄ: Hurja putki poikki! Washingtonin NHL-konkarin pitkä maaliton jakso päätökseen

LUE LISÄÄ: Karmea takaisku: Washingtonin tähtisentteri poistui tuskaisen näköisenä pukusuojiin!