Edmonton Oilers tiedotti eilen pestanneensa peräti kolme apuvalmentajaa valmennusrinkiinsä.

Nimekkäin heistä on kuluneen kauden jälkeen Calgary Flamesin päävalmentajan paikalta erotettu Glen Gulutzan. Ennen potkujaan 46-vuotias kanadalainen ehti toimia vain kaksi kautta Flamesin organisaatiossa.

Ennen vuonna 2001 käynnistynyttä valmentajanuraansa Gulutzan pelasi keskushyökkääjän tontilla lähinnä Kanadan ja Yhdysvaltojen eri alasarjoja. Lisäksi hän kävi kokeilemassa siipiään sekä Ruotsin että Suomen ykkösdivisioonissa. Kaudella 1997-98 Gulutzan pelasi Vaasan Sportin riveissä 35 ottelua tehoin 5+19=24.

Lisäksi Oilersin valmennusryhmään hyppäävät Anaheim Ducksin entinen apuvalmentaja Trent Yawney sekä WHL-seura Swift Current Broncosin entinen päävalmentaja Manny Viveiros.

Edmontonin päävalmentajan paikalla jatkaa Todd McLellan.

Edmonton Oilers

@EdmontonOilers
The #Oilers have hired Glen Gulutzan, Trent Yawney and Manny Viveiros as assistant coaches. Details: nhl.com/oilers/news/re…