Winnipeg Jetsin maalivahti Steve Masonin ei tarvitse ainakaan toistaiseksi olla huolissaan tulevaisuudestaan manitobalaisseurassa.

– En aio istua tässä ja valmistautua Masonin ulosostoon. Hän on pätevä ykköstorjuja NHL:ssä. Hän teki sopimuksen meidän kanssamme tietäen, että kaikessa tulee olemaan kyse voittamisesta. Oli maalilla hän tai joku muu… Steve on todellinen ammattilainen. Olen nähnyt osan ensi kauden otteluohjelmastamme ja tulemme tarvitsemaan hyvää maalivahtipeliä. Hänellä on vielä paljon annettavaa ja mahdollisuus nousta ykkösvahdiksi, Jetsin GM Kevin Cheveldayoff sanoi eilen maanantaina Winnipegin kauden päättävässä lehdistötilaisuudessa.

29-vuotiaan kanadalaisvahdin kausi ei ollut mitään varsinaista riemujuhlaa. Mason kärsi peräti kaksi aivotärähdystä, joita seurasi ikävä polvivamma. Tilille kertyi lopulta vain 13 ottelua, joissa hänen torjuntaprosenttinsa oli 90,6 ja päästettyjen maalien keskiarvo 3,24.

Mikäli Jets kuitenkin päätyy ostamaan Masonin ulos, seuraa siitä Winnipegille 1,37 miljoonan dollarin cap-hit -rangaistus seuraavan kahden vuoden ajalle.

Lähde: The Score