Legendaarinen hyökkääjä Jaromir Jagr aloitti kautensa Calgary Flamesissa, mutta loukkaantumiset ja tshekkilegendan vaisut esitykset kaukalossa päättivät hänen matkansa NHL:ssä, ainakin toistaiseksi.

Jagr pelasi Flamesin riveissä vain 22 ottelua tehopistein 1+6=7.

Flames ei tarjonnut Jagrille ollenkaan peliaikaa enää vuoden 2018 puolella, joten ikoninen tshekkipeluri teki merkittävän päätöksen ja palasi kotimaansa toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan HC Kladnoon.

Jagrin esiintyi omistamansa seuran riveissä vain viidessä pelissä, kunnes paha polvivamma lopetti paljon puhutun paluun lyhyeen.

Oliko miehen ura sitten siinä? Ei vaiskaan, jos miehen puheita on uskominen.

Jagr paljasti lauantaina NY Times -lehdelle, että hän ei kumoa mahdollisuutta palata ensi kaudeksi NHL:ään.

46-vuotias Jagr on tällä hetkellä NHL:n historian toiseksi eniten tehopisteitä summannut pelaaja (766+1155=1921) heti Wayne Gretzkyn jälkeen. Gretzkyn tai muiden NHL-legendojen ennätysten rikkominen ei kuitenkaan ole Jagrin mukaan hänen motiivinsa NHL:ään paluuseen.

Jagr on aloittanut jo keskittymään loukkaantumisesta toipumiseen ja ensi kaudella pelaamiseen.

– Harjoittelen nyt vain omaa tahtiani hitaasti. Haluan olla täysin terve ja nähdä mitä sitten tapahtuu. En halua jäädä eläkkeelle vielä. Voin aina pelata täällä (Tshekeissä). Ensimmäinen tavoitteeni on nyt tulla pelikuntoon ja katsoa sitten miten pitkälle pääsen, Jagr sanoi New York Timesille.