NHL:n tämän hetken kärkijoukkue Nashville Predators varmisti ensimmäisenä joukkueena paikkansa pudotuspeleissä. Predators kaatoi Mikko Rantasen edustaman Colorado Avalanchen lukemin 4-2. Joukkueella on nyt kasassa 104 sarjapistettä, mikä on koko liigan paras lukema.

Yksi Nashvillen sankareista ottelussa ollut Colton Sissons oli pelin jälkeen varsin mielissään pudotuspelipaikan varmistuttua. Sissons tykitti Filip Forsbergin ohella kaksi maalia Avalanchen verkkoon.

– Kuten viime kaudella näimme, niin kauan kun annat kaikkesi, mitä vaan voi tapahtua. Olemme hyvin innoissamme tästä ja olimme tähän peliin erittäin motivoituneita. Tuntuu mahtavalta olla ensimmäinen pudotuspelipaikkansa varmistanut joukkue, Sissons hykerteli The Tennessean -lehden haastattelussa

Nashville on pelanut vakuuttavasti jo kauden alusta alkaen, mutta etenkin helmikuusta lähtien joukkueen pelaaminen on kääntynyt täysin uudelle tasolle. Se on voittanut pelaamistaan 23 ottelusta 18 ja hävinnyt ainoastaan kahdesti varsinaisella peliajalla.

Juuse Saros tuurasi viime yön ottelussa maagisessa vireessä ollutta Pekka Rinnettä. Saros pysäytti 35 laukauksesta 33.