Kuten sivustomme aiemmin kirjoitti, oli tähtihyökkääjä Rick Nash jättikaupan kohteena NHL:ssä.

Boston Bruins hommasi Nashin, ja vastaavasti se lähetti NY Rangersiin puolustajalupaus Ryan Lindgrenin, hyökkääjät Matt Beleskeyn ja Ryan Spoonerin.

Kaupasta voit lukea lisää täältä ja täältä.

Vaikka Nash eittämättä olikin kaupan kuumin nimi, miellyttää myös 26-vuotiaan Spoonerin tulo newyorkilaisia. Koko NHL-uransa Bostonia edustanut hyökkääjä on iskenyt taalajäillä 253 runkosarjan ottelussa tehot 41+101=142, neljässä pudotuspelissä on syntynyt kaksi syöttöpinnaa.

– Spooner on hyvä luistelija, jolla on hyvät kädet. Hän on erittäin hyvä ylivoimapelaaja ja pystyy pelaamaan sekä keskellä että laidassa. Arvioimme häntä tarkasti, kun hän saapuu pelaamaan joukkueeseemme, mutta olen kuullut hänestä pelkästään positiivista, Rangersin kanadalaisluotsi Adam Vigneault totesi NHL.comin suomenkielisten sivujen mukaan.

Spooner aloitti Rangersissa loistavasti, sillä hän naputti viime yönä kaksi syöttöpinnaa uudessa joukkueessaan. Detroit Red Wings oli kuitenkin lopulta parempi jatkoajan jälkeen numeroin 3-2.

Vielä viikonloppuna hyökkääjä pelasi Bostonissa, jossa hän saalisti viimeisessä pelissään yhden syötön.