Arizona Coyotesin ja Minnesota Wildin viime yönä Suomen aikaa pelattu NHL-ottelu oli varsin erikoinen näytös.

Wild ehti karata ottelussa 3-0-johtoon ja varmasti aika moni oletti pelinn olevan sillä selvä. Mutta mietä vielä! Nick Cousins iski kaksi maalia ja Kevin Connauton yhden ja Artizona nousi 3-3-lukemiin. Jatkoajalla Clayton Keller iski Arizonan voittomaalin.

Kyseessä oli ensimmäinen kerta sitten lokakuun 2013, kun Arizona on onnistunut nousemaan kolmen maalin takaa-ajoasemasta tasoihin. Tuolloin temppu onnistui Nashvillea vastaan ja senkin pelin Arizona lopulta voitti rankkareilla lukemin 5-4.

Riemukkaasta voitosta huolimatta Arizonan tilanne on tukala. Joukkue on edelleen koko NHL:n hännänhuippuna.

NHL Public Relations

@PR_NHL
The @ArizonaCoyotes overcame a three-goal deficit to win for the first time since Oct. 31, 2013 vs. NSH (5-4 SO W). #NHLStats #ARIvsMIN