Suomalaisvahti Pekka Rinne oli kovassa vireeessä viime yön NHL-kierroksella, kun Nashville Predators kaatoi St. Louis Bluesin 2-1. Rinne torjui 29 kiekkoa ja päästi selkänsä taakse vain yhden maalin. Rinteen erinomainen suoritus keräsi kehuja myös joukkuekavereilta.

– Pekka seisoi päällään tänään ja antoi meille mahdollisuuden voittaa, Nashvillen ensimmäisen maalin iskenyt Graig Smith sanoi NHL.comille.

Nashville oli hävinnyt ennen Blues-voittoa kaksi ottelua putkeen. Nyt joukkue oli kuitenkin joulutauon jälkeen valmis pelaamaan voitosta. Myös Rinteelle tauko peleistä teki ilmeisen hyvää.

– Emme saaneet otteluun taaskaan hyvää alkua, mutta sen jälkeen pääsimme peliin mukaan. Henkilökohtaisella tasolla minulla oli kaksi vaikeaa ottelua alla, joten oli mukavaa saada heti tauon jälkeen hyvä peli alle, Rinne sanoi.

[readmore from=”suomalaiset”]

Päivän torjunnasta vastasi silti Blues-vahti Jake Allen, joka venytti ensimmäisessä erässä näyttävästi Ryan Johansenin laukauksen tielle. Videon torjunnasta voit katsoa alla olevasta Twitter-upotuksesta.

NHL

@NHL
When in doubt, spread out @34jallen style.