Vegas Golden Knights on ollut ehdottomasti tämän NHL-kauden suurin yllättäjä. Joukkue keikkuu vastoin kaikkia ennakko-odotuksia läntisen konferenssin kärjessä. Tämä on yllättänyt jopa seuran omistajan, Bill Foleyn.

– Minun on pakko myöntää, että jokainen voitto, minkä otamme, tekee minut aina vain entistä kärsimättömämmäksi, Foley sanoi Sportsnetin mukaan.

Foleylla oli NHL-tulokkaalle selvät suunnitelmat. Mutta nyt näyttää siltä, että niitä joudutaan ehkä arvioimaan uudelleen.

– Minulla oli aikaikkuna, että kolmessa vuodessa menemme pudotuspeleihin ja Stanley Cupin voitamme kuuden vuoden päästä. Mielestäni ne olivat realistisia tavoitteita. Minusta tuntui, että pääsemme siihen varamaalla hyvin draftissa tulevina vuosina. Minun täytyy sanoa, että olen hieman nostanut tuota aikaikkunaa, sillä pärjäämme niin hyvin, Foley sanoi.

[readmore from=”suomalaiset”]

Vegasin haasteet muuttuvat menestyksen vuoksi. Hyvin pärjännyt joukkue saa varaustilaisuuteen aina myöhemmän vuoron, joten Vegas joutuu rakentamaan joukkuetta todennäköisesti enemmän vapaiden agenttien kautta. Siihen ei oltu vielä varauduttu ensi kesäksi. Vegas on sanalla sanoen pärjännyt ”liian hyvin”.

– Monet ajattelivat, että olen hullu, kun kerroin, että tavoittena on pudotuspelit kolmessa vuodessa ja Stanley Cup kuudessa. En usko, että olen enää hullu, Foley sanoi.