Erikoista meininkiä NHL:n australialaispelaajan ympärillä!

© Kuva: Getty Images

Nathan Walker teki tällä kaudella jääkiekkohistoriaa pelaamalla NHL:ssä ensimmäisenä australialaisena. Hänen ensimmäinen NHL-ottelunsa Washington Capitalsissa sai julkisuutta Australiassakin, jossa jääkiekkoa normaalisti seurataan todella vähän.

Läpimurtoaan Walker, 23, ei ole kyennyt maailman kovimmassa kiekkoliigassa vielä tekemään. Capitals hankkiutui hänestä seitsemän ottelun jälkeen eroon.

Capitals asetti Walkerin siirtolistalle, josta hänet poimi Edmonton Oilers. Keskiviikkona Oilers puolestaan laittoi Walkerin siirtolistalle, mistä Capitals poimi hänet takaisin itselleen. Pelaaja harvemmin palaa saman kauden aikana vanhaan seuraan, josta on kauden aikana siirretty pois.

Walker ehti pelata Oilersissa kaksi ottelua kiikaritehoin. Capitalsissa hän oli aiemmin tehnyt yhden maalin.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!