Vihdoin!

Dallas Starsin suomalaispuolustaja Julius Honka sai piste- ja maalitilinsä auki tämän kauden NHL:ssä. Honka laukoi komealla lämärillä ottelun avausmaalin, kun Dtars voitti New York Rangersin voittomaalikilpailun jälkeen maalein 2–1.

Honka sai siniviivalla nopean poikittaissyötön toiselta suomalaispuolustajalta Esa Lindelliltä, otti pari potkua eteenpäin ja latasi b-pisteen kaaren päältä voimalla ylänurkkaan.

Hongan, 22, alkukausi ei ole sujunut täysin odotusten mukaisesti. Viime yön ottelun oli Hongalle kauden kymmenes NHL:ssä. AHL:n Texas Starsissa mies on pelannut kahdeksan ottelua ilman tehomerkintöjä.

Hongan olemuksesta näki, että maali teki hyvää itseluottamukselle.

– Tuntuu todella hyvältä. Maali oli tietysti tärkeä joukkueelle, mutta tämä auttaa itseänikin. Pitää vain jatkaa samaan malliin. Olen tosi innoissani, Honka sanoi Starsin twitter-tilillä julkaistussa haastattelussa.

Myös Dallasin päävalmentaja Ken Hitchcock lupasi, että Honka saa jatkaa yritystä vallata vakituinen NHL-paikka. Veteraaniluotsi kertoi, että Honka on kokoonpanossa myös Dallasin seuraavassa ottelussa New York Islandersia vastaan.

Katso Hongan maali alta.

z - Dallas Stars

@DallasStars
A quick pass from Lindell and Honka had plenty of space to put this beauty in the back of the net. #GoStars

Katso Hongan haastattelu ottelun jälkeen alta.

z - Dallas Stars

@DallasStars
"I just want to keep going. I'm excited." Hitch said that Honka will stay in the lineup for the next game against the Islanders.