Älä jätä mua roikkuun – Capitalsin supertähdeltä yksi kauden hulvattomimmista reaktioista! (VIDEO)

© Kuva: Getty Images

Kun joukkueurheilussa jokin pelaajista tekee kentällä jotakin hyvää ja hän menee takaisin vaihtoaitioon, saa hän kehuja myös joukkuekavereiltaan.

Yleensä tässä vaiheessa vaihtoaitiossa nähdään esimerkiksi läpyjä ja nyrkkejä, joilla hyvän suorituksen tehnyt pelaaja palkitaan.

Näin kävi viime yönä monien muiden joukossa myös Brett Connollylle, joka iski San Jose Sharksia vastaan Washington Capitalsin 3-1-osuman. Ylivoimamaaliin syöttäjiksi merkittiin Alexander Ovechkin sekä Evgeny Kuznetsov, jonka viereen Connolly lopulta päättikin vaihtopenkillä istahtaa.

Kuznetsov halusikin antaa tässä vaiheessa Connollylle nyrkin, mutta kanadalaishyökkääjä ei huomannut tätä. Hän siis jätti venäläistähden ”roikkumaan”.

Kuznetsov ei kuitenkaan hätääntynyt, vaikkakin kyseessä on aina yhtä nolo tempaus. Esimerkiksi YouTube on täynnä kokoelmavideoita, joissa ihmiset jätetään roikkumaan.

Kuznetsov kuitenkin päätti antaa nyrkkinsä loppuun saakka. Hän ei tehnyt sitä Connollyn, vaan itsensä kanssa, joten lopputulos oli äärimmäisen nokkela, mutta myös hulvattoman hauska.

Voit katsoa tilanteesta videon alta löytyvästä klipistä.