Edmonton Oilersin Kris Russell oli viime yön ottelussa Toronto Maple Leafsia vastaan todellinen epäonnensoturi, kun hän iski kiekon omaan pömpeliin vain noin minuutti ennen kamppailun päättymistä.

Karmeinta tilanteessa oli se, että Maple Leafs siirtyi osuman myötä 5-4-johtoon, ja voitti ottelun lopulta lukemin 6-4.

Kaiken muun hyvän lisäksi juuri Russell oli se pelaaja, joka tasoitti kamppailun 4-4:ään kolmannen erän alkupuolella.

Kuten arvata saattaa, etenkin näin karmean tempun jälkeen, ryhtyivät fanit pilkkaamaan Russellia kovin sanakääntein. Etenkin Twitterin puolella nähtiin monia sarkastisia vitsejä Russellin päänmenoksi.

Voit katsoa puolustajan oman maalin tämän linkin kautta.

Parhaat twiitit voit sen sijaan katsoa alta.