Montreal Canadiens on tällä hetkellä kovassa lennossa, sillä se on voittanut neljä edellistä otteluaan. Voittoputkensa ansiosta se on myös noussut Atlantin divisioonan kolmenneksi, eli suoraan pudotuspelipaikkaan kiinni.

Nyt seuralla olisi tarkoitus vahvistaa joukkuettaan vaihtokaupan kautta. Se nimittäin kaupittelee tällä hetkellä puolustaja Brandon Davidsonia toisaalle.

[readmore from=”siirtomarkkinat”]

Asiasta kertoi Sportsnetin Eric Engels, joka nosti spekulaation tapetille omassa artikkelissaan. Engelsin mukaan Canadiens on lähettänyt asiasta sähköpostin jokaiselle 30 NHL-seuralle.

Davidson on pelannut Canadiensin riveissä tällä kaudella 13 ottelussa, joissa hän on kerännyt tililleen vain yhden syöttöpisteen. Hän on muutoinkin hakenut paikkaansa kanadalaisseuran kokoonpanossa, sillä hänen peliaikansa on vaihdellut alle kymmenestä minuutista aina lähes 17 minuuttiin saakka.

Canadiens hankki 26-vuotiaan kanadalaispakin riveihinsä viime kaudella Edmonton Oilersista. Mies on pelannut NHL-urallaan yhteensä 114 runkosarjaottelua tehoin 5+11.