Kanadalaishyökkääjä Daniel Briere edusti NHL-maailman suurinta ja kauneinta, eli siis Montreal Canadiensia, kaudella 2013-14.

Brieren aika Habsissa ei kuitenkaan ollut varsinaista ruusuilla tanssimista. Mies pelasi Canadiensin riveissä 69 ottelua, joissa hän iski 13 maalia ja yhteensä 25 tehopistettä. Nyt Briere on myös paljastanut karun keskustelun silloisen päävalmentajan, Michel Therrienin kanssa.

[readmore from=”suomalaiset”]

– Kun menin hänen (Therrienin) toimistoonsa, hän näytti minulle itsestäni videopätkiä. Hän lopetti meidän vuoropuhelun sanoen, että ”Kukaan meidän pelaajista ei kunnioita sinua, eikä kukaan halua pelata kanssasi.” Se oli äärimmäisen ilkeää, Briere kertoi Radio Canadan haastattelussa, jonka on taasen kääntänyt toimittaja Jared Book.

Äskettäin 40 vuotta täyttänyt ex-hyökkääjä lopetti uransa kauden 2014-15 päätteeksi, jolloin hän pelasi Colorado Avalanchen riveissä.

Avalanchen ja Canadiensin lisäksi Briere edusti myös Phoenix Coyotesia, Buffalo Sabresia sekä Philadelphia Flyersia.

Briere pelasi NHL:ssä kaiken kaikkiaan 973 runkosarjaottelua, joissa hän iski 307 maalia ja yhteensä 696 tehopistettä.