New York Islanders pelasi viime yönä kotiottelussaan Philadelphia Flyersia vastaan, jonka voitti kotifanien onneksi lukemin 4-3. Voitto ei kuitenkaan tullut helpolla, sillä kamppailu venyi aina jatkoajalle saakka.

Islandersin kapteeni, supertähti ja tärkein pelaaja, John Tavares, oli viime yönä myös nimensä veroinen, sillä hän saalisti kamppailussa tililleen tehot 0+2.

Mikä tärkeintä, tuli syötöistä toinen jatkoajalla, eikä kyseessä ollut missään nimessä mikään tusina- tai huutosyöttö, vaan äärimmäisen ansaittu sellainen. Tavares nimittäin äityi maalissa sellaiseen suoritukseen, jollaisia nähdään todella harvoin.

Hän piti kiekkoa itsellään Flyersin hyökkäyspäädyssä, kun erinomaisen kahden suunnan hyökkääjänä tunnettu Sean Couturier antoi hänelle kovaa painetta.

Tavares sai niin paljon keppiä ja häirintää, että hän kävi yhdessä vaiheessa jo polvillaan, mutta sai tästäkin huolimatta pidettyä pelivälineen hallussaan.

Lopulta Tavares ujutti kiekon rystyllä Couturierin jalkojen välistä ja syötti pelivälineen loistavasti Josh Baileylle. Bailey ei saanut vielä ensimmäisestä paikastaan kiekkoa sisään, mutta irtokiekko päätyi lopulta verkon perukoille.

Katso video Tavaresin uskomattomasta esityöstä alta.