NHL:ssä pelattiin viime yönä täysi kierros, eli siis 15 ottelua. NHL:n nykysysteemin mukaan ainoastaan yksi joukkue oli siis täysin pelaamatta.

Ja kun joukkueita on peleillä näin paljon, tarkoittaa se samalla sitä, että myös suomalaispelaajia oli paljon liikenteessä. He myös olivat viime yönä erinomaisessa vireessä, sillä usea kotimainen pelaaja pääsi pisteille saakka.

Nostetaan ensimmäisenä tapetille Minnesota Wildin Mikko Koivu (0+2) sekä Mikael Granlund (2+0), jotka olivat erinomaisessa vireessä Wildin 5-4-voitossa Buffalo Sabresia vastaan.

Edmonton Oilersin Jesse Puljujärvi saalisti taasen maalin Detroit Red Wingsiä vastaan pelatussa ottelussa. Maalin makuun pääsivät myös Carolina Hurricanesin Sebastian Aho sekä Winnipeg Jetsin Patrik Laine.

[readmore from=”suomalaiset”]

Colorado Avalanchen Mikko Rantanen oli myös loistavalla pelipäällä, sillä hän saalisti tililleen kaksi syöttöpistettä, kun denveriläisryhmä kohtasi kotonaan Dallas Starsin. Avalanche voitti kamppailun lukemin 3-0.

Yhden syötön miehiä olivat sen sijaan Florida Panthersissa debyyttiottelunsa pelannut Henrik Haapala, Hurricanesin Teuvo Teräväinen sekä San Jose Sharkin Joonas Donskoi.

Maalinsuulla Montreal Canadiensin Antti Niemi otti 31 torjuntaa 33 laukauksesta ja Nashville Predatorsin Pekka Rinne 27 koppia 29 kudista. Itsensä loukanneella Antti Raannalla oli sen sijaan ennen ylävartalovammaansa 9/9 torjuntaa.