Supertähti PK Subban on tahkonnut Nashville Predatorsin riveissä jo reilun kauden ajan ja pelannut siinä samalla muun muassa Stanley Cupin finaaleissa.

Tästäkin huolimatta hänen toissa kesäinen vaihtokauppansa Montreal Canadiensista Nashvilleen nousee aika ajoin takaisin tapetille.

Yleisin kysymys tämän suhteen on se, että minkä ihmeen vuoksi Canadiens kauppasi fanien rakastaman ja kentällä loistaneen Subbanin vanhempaan ja pidemmällä sopimuksella varustettuun Shea Weberiin.

Subban ei kuitenkaan kysymystä siedä, mikä kävi jälleen ilmi hänen uusimmista kommenteistaan.

– On huvittavaa, kun ihmiset kysyvät minulta aina, että ”miksi luulet, että he kauppasivat sinut?”, Subban aloitti Montreal Gazetten Brendan Kellyn mukaan.

[readmore from=”suomalaiset”]

– Tiedättekö mitä? Hankitaan paneeli. Me voimme hankkia siihen Geoff Molsonin (Canadiensin omistaja), Marc Bergevinin (Canadiensin GM) ja Michel Therrienin (Canadiensin silloinen päävalmentaja). Oikeastaan voimme hankkia siihen koko silloisen seurajohdon ja he voivat vastata teille.

Subbanin tunteenpurkaukseen on kuitenkin syynsä. Hän nimittäin on syystäkin katkera montrealaisseuralle, joka ei koskaan perustellut Subbanin vaihtokauppaa millään tavalla. Ainakin jos Subbania on uskominen.

– Realiteetti on se, että en pyytänyt vaihtokauppaa. En tiedä, en koskaan saanut siihen mitään selitystä.